WELCOME
Cuina de mercat i proximitat a Girona.
Un restaurant al cor del Barri Vell a Girona. Creem experiències gastronòmiques inoblidables utilitzant els productes de temporada, locals i frescos. Tractem amb amor cada detall de l'ambient, el servei i la qualitat.
Amb més estimació cap a la cultura i la història busquem incorporar els elements tradicionals i les tendències modernes començant pel menjar i el disseny del local.
La carta.
Des de les receptes tradicionals a través de les metòdiques i tècniques modernes arribem a la composició dels nostres plats, per combinar els records casolans i càlids amb impressions noves i fresques.
Les nostres croquetes de bolets, porro i cremós de formatge blau. – 9,90€
Les nostres patates braves. – 10,50€
Calamars a l'andalusa amb maionesa de cítrics i maionesa de pebrots del piquillo. – 14,80€
Amanida Cèsar a l'estil Mon mignon, amb pollastre a baixa temperatura, làmines de parmesà i pa sard. – 14,40€
Burrata de búfala amb textures de tomàquet. – 14,70€
Sardines fumades amb juliana fina de verdures en escabetx suau de vinagre de sidra. – 13,90€
Pop a la brasa amb cremós de patata i mantega d'herbes. – 18,60€
Parppadelle amb bolets. – 16,50€
Vieires amb papada ibèrica confitada, cremós de patata i oli de tòfona. – 19,80€
Ou de corral a baixa temperatura, cruixent amb parmentier de patata, bolets confitats i oli de tòfona. – 16,40€
Sashimi de llobarro salvatge amb refrescant de gingebre, caviar de cítrics i maionesa japonesa. – 17,90€
Canellony de perol. – 14,80€
Daus de tonyina vermella de l'Almadraba marinats amb salsa yakitori i tomàquet concassé. – 21,60€
Taula de formatges 0 km. – 18,50€
Pernil Ibèric de gla amb coca de vidre i tomàquet. – 23,50€
Musclos al vapor amb soja d'estragó. – 11,00€
Bacallà confitat al pil-pil de pebrots del piquillo. – 20,70€
Magret d'ànec a la brasa de carbó vegetal i els seus pedrers amb salsa de taronja a l'aroma de vainilla i mango. – 21,50€
Steak tartar amb rovell d'ou curada, confitats i pa Sardo. – 18,80€
Rodaball a la graella a la Donostiarra amb tomàquet. – 27,50€
Filet de vedella de Girona a la brasa amb foie i salsa Porto – 28,80€
Chuletó de vaca vella (50 dies de maduració) 1 kg a la brasa de carbó vegetal amb patates fregides i verdures variades (Plat per a dues persones). – 68,00€
Esquena de xai a baixa temperatura. – 32,30€
Arròs fi a la llauna de gamba vermella de Palamós i el seu carpaccio amb ratlladura de llima. – 26,70€
Arròs negre amb calamar de potera i allioli de safrà. – 21,60€
Medalló de galta de vedella a baixa temperatura. – 21,30€
Pávlova. Merenga amb nata muntada i fruits vermells – 9,50€
Xuixo de Girona a la brasa de carbó vegetal. – 8,90€
Tartaleta amb mousse de xocolata, acompanyada per una bola de gelat de fruits del bosc. – 8,40€
Tartaleta amb ratolí de llimona i merenga suau, acompanyada per una bola de gelat. – 8,40€
El nostre pastís de formatge amb gelat de mascarpone. – 7,50€
BLANCS
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Chardonnay, Garnatxa blanca.
Lagar de Cervera. – 25,00€
DO Rias Baixas. Albariño.
Finca Montepoderós. – 24,50€ | 4,90€ copa
DO Roda. Verdejo.
Usatges Blanc. – 32,80€
Priorat. Garnatxa blanca, Macabeu, Muscat.
Gratallunes. – 21,80€
Empordà. Garnatxa blanca, Macabeu.
Mandolas 2020. – 39,00€
Vega Sicília. Do Tocaj. Furmint.
O Luar do Sil Sobre Lias. – 29,00€
DO Valdeorras, Gordello
Castell del Remei Oda Blanc. – 23,50€
DO Costers del Serge. Chardone i Macabeu.
Lafage Cadireta Blanc. – 22,90€
Llenguadoc-Rosselló. Shardonnay.
ROSATS
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Petit Verdot, Garnatxa negra, Merlot.
Otazu Rosat. -24,80€
DO Navarra. Ull de llebre.
Barbablau Rosat. – 22,50€
Terra de Cadiz. Syrah
VINS NEGRES
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra.
Garnatxa Castell del Remei Garnatxa. – 23,00€
DO Costers del Serge. Garnatxa negra.
Castell del Remei 1780. – 38,80€
DO Costers del Segre. Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot.
Lladre de Guevara Criança. – 24,50€ | 4,90€ copa
Do Rioja. Ull de llebre.
Finca Martell Reserva. – 39,00€
DO Rioja. Ull de llebre, Garnatxa.
Vinya Alberdi criança. – 28,00€
DO Rioja. Ull de llebre.
Formiga de vellut. – 29,70€
Priorat. Garnatxa negra, Carinyena, Syrah.
TiTi. – 28,95€
Priorat. Garnatxa negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon, Syrah
Aster Criança. – 34,50€ | 6,90€
Do Ribera de Duero. Tinta fina.
Aster l'Espino. – 57,00€
Do Ribera de Duero. Tinta fina.
Lopez Cristobal Roble. – 23,20€
DO Ribera del Duero. Tinta del País, Merlot.
Ca Lelsa. – 48,00€
Sant Martí Vell, Gironès. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.
AB Origine Brut nature Reserva. – 22,50€ | 4,70€ copa
Penedès. Macabeu, Xarel·lo.
Uma Brut Gran Reserva. – 23,50€
Penedès. Xarel·lo, Chardone, Pinot Noir.
Corpinat Nadal Salvage Rose. – 32,80€
Pinot Noir, Garnatxa.
Pierre Mignon Brut Gran Reserva AOC Champagne. – 47,00€
Joan Colet Rius Gran Reserva. – 24,50€
DO Cava Chardonnay, Macabeu, Parellada.
Les nostres croquetes de bolets, porro i cremós de formatge blau. – 9,90€
Les nostres patates braves. – 10,50€
Calamars a l'andalusa amb maionesa de cítrics i maionesa de pebrots del piquillo. – 14,80€
Amanida Cèsar a l'estil Mon mignon, amb pollastre a baixa temperatura, làmines de parmesà i pa sard.– 14,40€
Burrata de búfala amb textures de tomàquet. – 14,70€
Sardines fumades amb juliana fina de verdures en escabetx suau de vinagre de sidra. – 13,90€
Pop a la brasa amb cremós de patata i mantega d'herbes. – 18,60€
Parppadelle amb bolets. – 16,50€
Vieires amb papada ibèrica confitada, cremós de patata i oli de tòfona. – 19,80€
Ou de corral a baixa temperatura, cruixent amb parmentier de patata, bolets confitats i oli de tòfona. – 16,40€
Sashimi de llobarro salvatge amb refrescant de gingebre, caviar de cítrics i maionesa japonesa. – 17,90€
Canellony de perol. – 14,80€
Daus de tonyina vermella de l'Almadraba marinats amb salsa yakitori i tomàquet concassé. – 21,60€
Taula de formatges 0 km. – 18,50€
Pernil Ibèric de gla amb coca de vidre i tomàquet. – 23,50€
Musclos al vapor amb soja d'estragó. – 11,00€
Bacallà confitat al pil-pil de pebrots del piquillo. – 20,70
Magret d'ànec a la brasa de carbó vegetal i els seus pedrers amb salsa de taronja a l'aroma de vainilla i mànec. – 22,50€
Steak tartar amb rovell d'ou curat, adobats i pa Sardo – 18,80€
Rodaball a la graella a la Donostiarra amb tomàquet. – 27,50€
Medalló de galta de vedella a baixa temperatura. – 21,30€
Chuletó de vaca vella (50 dies de maduració) 1 kg a la brasa de carbó vegetal amb patates fregides i verdures variades (Plat per a dues persones). – 68,00€
Esquena de xai a baixa temperatura. – 32,30€
Arròs fi a la llauna de gamba vermella de Palamós i el seu carpaccio amb ratlladura de llima. – 26,70€
Arròs negre amb calamar de potera i allioli de safrà. – 21,60€
Pávlova. Merenga amb nata muntada i fruits vermells – 9,50€
Xuixo de Girona a la brasa de carbó vegetal. – 8,90€
Tartaleta amb mousse de xocolata, acompanyada per una bola de gelat de fruits del bosc. – 8,40€
Tartaleta amb ratolí de llimona i merenga suau, acompanyada per una bola de gelat. – 8,40€
El nostre pastís de formatge amb gelat de mascarpone. – 7,50€
BLANCS
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Chardonnay, Garnatxa blanca.
Lagar de Cervera. – 25,00€
DO Rias Baixas. Albariño.
Finca Montepoderós. – 24,50€ | 4,90€ copa
DO Roda. Verdejo.
Usatges Blanc. – 32,80€
Priorat. Garnatxa blanca, Macabeu, Muscat.
Gratallunes. – 21,80€
Empordà. Garnatxa blanca, Macabeu.
Mandolas 2020. – 39,00€
Vega Sicília. Do Tocaj. Furmint.
O Luar do Sil Sobre Lias. – 29,00€
DO Valdeorras, Gordello
Castell del Remei Oda Blanc. – 23,50€
DO Costers del Serge. Chardone i Macabeu.
Lafage Cadireta Blanc. – 22,90€
Llenguadoc-Rosselló. Shardonnay.
ROSATS
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Petit Verdot, Garnatxa negra, Merlot.
Otazu Rosat. -24,80€
DO Navarra. Ull de llebre.
Barbablau Rosat. – 22,50€
Terra de Cadiz. Syrah
VINS NEGRES
Montrodo. – 22,50€ | 4,50€ copa
Sant Martí Vell, Gironès. Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra.
Garnatxa Castell del Remei Garnatxa. – 23,00€
DO Costers del Serge. Garnatxa negra.
Castell del Remei 1780. – 38,80€
DO Costers del Segre. Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot.
Lladre de Guevara Criança. – 24,50€ | 4,90€ copa
Do Rioja. Ull de llebre.
Finca Martell Reserva. – 39,00€
DO Rioja. Ull de llebre, Garnatxa.
Vinya Alberdi criança. – 28,00€
DO Rioja. Ull de llebre.
Formiga de vellut. – 29,70€
Priorat. Garnatxa negra, Carinyena, Syrah.
TiTi. – 28,95€
Priorat. Garnatxa negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon, Syrah
Aster Criança. – 34,50€ | 6,90€
Do Ribera de Duero. Tinta fina.
Aster l'Espino. – 57,00€
Do Ribera de Duero. Tinta fina.
Lopez Cristobal Roble. – 23,20€
DO Ribera del Duero. Tinta del País, Merlot.
Ca Lelsa. – 48,00€
Sant Martí Vell, Gironès. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.
AB Origine Brut nature Reserva. – 22,50€ | 4,70€ copa
Penedès. Macabeu, Xarel·lo.
Uma Brut Gran Reserva. – 23,50€
Penedès. Xarel·lo, Chardone, Pinot Noir.
Corpinat Nadal Salvage Rose. – 32,80€
Pinot Noir, Garnatxa.
Pierre Mignon Brut Gran Reserva AOC Champagne. – 47,00€
Joan Colet Rius Gran Reserva. – 24,50€
DO Cava Chardonnay, Macabeu, Parellada.
Un espai amb història.
Estem fascinats per la sort d'haver obert un restaurant fi i elegant en un local històric construït el 1900. L'interior va ser restaurat per professionals per mantenir l'aspecte original de les ceràmiques, les parets i els porticons, per tal de conservar l'aparença prístina. Des dels balcons s'obre una vista esplèndida a la plaça del vi.
Un espai amb història.
Estem fascinats per la sort d'haver obert un restaurant fi i elegant en un local històric construït el 1900. L'interior va ser restaurat per professionals per mantenir l'aspecte original de les ceràmiques, les parets i els porticons, per tal de conservar l'aparença prístina. Des dels balcons s'obre una vista esplèndida a la plaça del vi.
El nostre equip.
El nostre personal va ser seleccionat acuradament i és contínuament format per donar el millor servei hospitalari. Hem aconseguit crear un equip jove i prometedor, representatiu de l´ànima del nostre restaurant.
El cap de cuina del nostre restaurant, jove i talentós, prepara els plats que els agraden tant als nostres clients. Les forces de tots els implicats en els processos de Mon Mignon: des de l'administració fins al mínim detall de la fusió dels sabors estan posades per satisfer els nostres clients.
Horari:
Dimarts – dissabte de 13.00 – 23.30 H
Diumenge de 12.00 – 17.00H
Dilluns tancat
Pujada del Pont de Pedra, 2,
17004 Girona
Tel.: +34 692 11 71 22
Copyright © 2024. Mon mignon restaurant
Copyright © 2024. Mon mignon restaurant